Ik wil een vakman: inhuren worden

Woningaanpassing door De Vakman

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman voor woningaanpassing

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen doordat uw gezin- en leefomstandigheden zijn gewijzigd? Of u bent op leeftijd of heeft een handicap, dan kan een woningaanpassing u helpen langer zelfstandig te blijven wonen. Door een aantal simpele aanpassingen wordt uw woning beter op uw behoeften afgestemd. Ook op dit gebied kan De Vakman u goed adviseren en weet hij de weg naar oplossingen en voorzieningen die uw woning comfortabel maken. Maar ook als een nieuwe woning niet haalbaar blijkt te zijn, kunt u denken aan grotere woningaanpassingen waarbij uw hele badkamer, keuken of huis aangepakt wordt. Bij De Vakman bent u dan op het juiste adres, deze allrounder kan u helpen met grote en kleine woningaanpassingen.

 

De allround Vakman voor woningaanpassing

 

Een vakman voor woningaanpassing nodig?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook bij woningaanpassingVia een zolderverbouwing is een extra kamer zo gemaakt. Geen licht, geen nood. Het plaatsen van een dakraam of terrasdeuren is zo geregeld en geeft ineens een mooie ruime kamer. Nog meer ruimte nodig? Vraag dan De Vakman eens over de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel. Een andere woningaanpassing die tevens de waarde van uw huis aanzienlijk kan verhogen is een serre of uitbouw. U creëert hiermee extra wooncomfort.

Voor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van een aanpassing aan uw woning kunt u terecht bij Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw woningaanpassing.

U vindt De Vakman in heel Nederland

De Vakman is veelzijdig

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft ervaring op diverse gebieden. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Woningaanpassing nodig, bel De Vakman