Ik wil een vakman: inhuren worden

Wij nemen uw klus uit handen

Direct een offerte aanvragen

De Vakman voor elke klus

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om diverse klussen uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare klusjesman voor elke klus? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar klusbedrijf, De Vakman; voor elke klus. Hij neemt u graag de zorgen rond het kluswerk uit handen. De Vakman is zeer veelzijdige en kan bijna elke klus voor u klaren. Hij verzorgt graag voor u:

 

Binnen- en buitenschilderwerkVoor elke klus | De Vakman
Timmer- en metselwerk
Tegelwerk
Loodgieterswerk en sanitair
Badkamers
Keukens en dakramen plaatsen
Wandafwerking en stukadoorswerk
Elektra
CV-montage en onderhoud
Verbouw, onderhoud en renovatie
Overige klussen

 

Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt er voor dat hij snel en efficiënt een klus kan uitvoeren. Kortom De Vakman draait zijn hand niet om voor een professionele klus.

De Vakman voor elke klus

Een Klusbedrijf nodig voor elke type klus?

VLOK algemene voorwaarden samengesteld in overleg met Consumentenbond en vereniging Eigen HuisVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw klussen kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie met waterdichte garantievoorwaarden en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

U vindt De Vakman in heel Nederland.

 

De Vakman voor elke klus

De Vakman is een echte klusjesman. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusjesman aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

U vindt de Vakman in heel Nederland

 

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij een Vakman

De Vakman voor elke klus