Ik wil een vakman: inhuren worden

De allround Vakman als schilder

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als schilder

Bent u op zoek naar een professionele schilder? Wilt u een mooi geschilderde woonkamer, slaapkamer of keuken? Zoekt u een schilder om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij regelt graag al uw schilderwerk en levert goed kwalitatief werk af. De Vakman als schilder heeft kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Ook biedt hij een breed scala in decoratieve afwerking, zowel in moderne, klassieke of landelijke stijl. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

de allround vakman als schilder | De Vakman

 

Betrouwbaar bedrijf voor uw schilderwerk?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw schilderwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed schildersbedrijf.

U vindt De Vakman in heel Nederland.

De Vakman is meer dan alleen schilder

De Vakman is een echte klusprofessional. Als schilder heeft hij ervaring met het schilderen op diverse ondergronden, plafonds, wanden, deuren en kozijnen maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, stucadoor- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast schilderen ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

 

De allround vakman als schilder | De Vakman