Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamerrenovatie

Direct een offerte aanvragen

De Vakman adviseert graag bij Badkamerrenovatie

Heeft u plannen om te gaan verhuizen of verbouwen? Wilt u een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie maar beschikt u niet over de benodigde kennis of tijd en u bent op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf? Neem dan contact op met De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag uw zorgen rond de badkamerrenovatie uit handen. Bij een renovatie of nieuwe badkamer komt veel kijken. De Vakman heeft kennis van de vele verschillende soorten tegels, lijmen, voegen en kitten op de diverse ondergronden. Maar ook weet hij onder andere alles van comfortabele vloerverwarmingsystemen, lage waterdichte betonnen ondervloeren, elektra, schilderen en monteren van sanitair. Hij beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt uw tegelklus kan uitvoeren. De Vakman adviseert u graag over duurzame technische en praktische mogelijkheden voor uw badkamer. Desgewenst adviseert De Vakman u om te oriënteren in een badkamershowroom zodat u beter uw droombadkamer kunt samenstellen. Na afloop ontvangt u een complete badkamerofferte met een fraai en functioneel ontwerp van uw nieuwe badkamer. Kortom van begin tot het eind een goed advies voor de invulling van uw wensen.

Laten uw badkamer renoveren door De Vakman

Betrouwbare Vakman voor uw Badkamerrenovatie

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op uw badkamerrenovatieVoor uw nieuwe badkamer of badkamerrenovatie kunt u terecht bij een betrouwbaar klusbedrijf De Vakman. Ook in het geval van lekkage in de badkamer kunt u een beroep op hem doen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat uw badkamer renoveren door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld het leggen van een vloer, schilderwerk, timmer- en metselwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, elektra, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van uw badkamer ook een complete verbouwing van zolder, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

De Vakman uw badkamerspecialist