Ik wil een vakman: inhuren worden

Verbouwing

Direct een offerte aanvragen

De Vakman adviseert graag bij Verbouwing

Heeft u plannen om te gaan verhuizen of verbouwen? Wilt u een nieuwe badkamer, keuken of extra kamer maar beschikt u niet over de benodigde kennis of tijd en u bent op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf? Neem dan contact op met De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag uw zorgen rond de verbouwing uit handen. Bij een verbouwing van nieuwe badkamer, keuken, kamer of woning komt veel kijken. De Vakman heeft kennis van de vele verschillende materialen, ondergronden en producten die tijdens een verbouwing gebruikt kunnen worden, ook op het gebied van duurzame en energie zuinige oplossingen. Maar ook weet hij onder andere alles van comfortabele vloerverwarmingsystemen, lage waterdichte betonnen ondervloeren, elektra, schilderen en monteren van sanitair en keukens. Hij beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt uw verbouwing kan uitvoeren. De Vakman adviseert u graag over duurzame technische en praktische mogelijkheden voor uw verbouwing. Desgewenst adviseert De Vakman u om te oriënteren in een showroom zodat u beter uw verbouwing wensen kunt samenstellen. Na afloop ontvangt u een complete offerte voor de verbouwing met een fraai en functioneel ontwerp. Kortom van begin tot het eind een goed advies voor de invulling van uw verbouwing wensen.

Verbouwing, bel De Vakman

Betrouwbare Vakman voor uw Verbouwing

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook bij verbouwingVoor uw verbouwing kunt u terecht bij een betrouwbaar klusbedrijf De Vakman. Ook in het geval van kleine of grote klussen in en om het huis kunt u een beroep op hem doen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde verbouwingen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw verbouwing.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat uw verbouwing doen door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft veel ervaring met verbouw, renoveren en onderhoud, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, installatiewerk, elektra, CV, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, bestrating, dakwerk, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakbedekking, vegetatiedak, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van uw badkamer ook een complete verbouwing van zolder, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Verbouwing, bel De Vakman