Ik wil een vakman: inhuren worden

De allround Vakman als stucadoor

Aanmelden als Vakman

De allround Vakman als stucadoor

Bent u op zoek naar een professionele stucadoor? Wilt u een mooi gestuukte keuken of badkamer? Zoekt u een stucadoor voor een strakke wand of plafond? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij regelt graag al uw stucwerk en levert goed kwalitatief werk af. De Vakman heeft kennis van de verschillende materialen en ondergronden. Deze stucadoor kan strak en recht stuken zodat bijvoorbeeld de tegelzetter of behanger na hem zijn werk goed kan uitvoeren. Door zijn ervaring en vakkennis stuukt hij plafonds professioneel zodat er nagenoeg geen scheuren in komen. Ook kan hij u helpen bij de keuze en aanbrengen van de gewenste afwerklaag of het nu glad pleisterwerk, spachtelputz, behang of granol is. Ook bij vochtproblemen bent u bij hem aan het juiste adres. Indien nodig huurt hij een specialist in.

De Vakman voor al uw stucadoor werk

Betrouwbaar bedrijf voor uw stucwerk?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op stucwerk

Voor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw stucwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en goede stucadoor.

U vindt De Vakman in heel Nederland

De Vakman is meer dan alleen stucadoor

De Vakman is een echte klusprofessional. Als stucadoor heeft hij ervaring met het stuken op diverse ondergronden, plafonds en wanden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, timmer- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast stuken ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

De Vakman klusjesman en stucadoor