Ik wil een vakman: inhuren worden

De allround Vakman als timmerman

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als timmerman

Bent u op zoek naar een timmerman? Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare timmerman? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het timmerwerk uit handen.

De Vakman is zeer veelzijdig. Hij kan constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt er voor dat hij snel en efficiënt een maatwerk timmerklus kan uitvoeren. Kortom De Vakman draait zijn hand niet om voor een professionele timmerklus.De Vakman, klusbedrijf en timmerbedrijf

Een timmerman en echte klusprofessional nodig?

Voor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw timmerwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatiief goede timmerman.

U vindt De Vakman in heel Nederland

De Vakman is meer dan alleen timmerman

De Vakman is een echte klusprofessional. Als timmerman heeft hij ervaring met het timmerwerk op diverse gebieden, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

De Vakman uw timmerman en klusjesman