Ik wil een vakman: inhuren worden

Eigen klusbedrijf beginnen?

Aanmelden als Vakman

Start je eigen klusbedrijf bij De Vakman!

Ben je van plan je eigen klusbedrijf te starten? Of ben je misschien al enige tijd aan de gang met je eigen klusbedrijf?
 

Een eigen klusbedrijf met De Vakman

Waarschijnlijk houden drie vragen je bezig:

Hoe kom ik aan klanten?
Hoe kom ik aan voldoende omzet?
Verdien ik genoeg om mijn gezin te onderhouden?

 

Al meer dan 15 jaar geven wij met De Vakman een gedegen antwoord op al deze vragen. Het heeft alles te maken met 'ondernemen'. Wij staven dat met bewijzen.

Volg de pijlen vanuit jouw situatie

Binnen 10 minuten krijg je antwoord op al je vragen. Volg de pijlen onder aan elke pagina.

De Vakman worden als je nu werkloos bent De Vakman worden als je nu ZZPer bent De Vakman worden als je nu in loondienst bent

 

 

 

Start je eigen klusbedrijf bij De Vakman!

Je bent een echte klus-professional. Je staat voor je vak en gaat onder alle omstandigheden voor kwaliteit. Plezier in je werk vind je minstens zo belangrijk als een goed inkomen. Je wilt bovendien niet je hele leven voor een baas werken maar zélf iets opbouwen en je werk naar eigen inzicht indelen. Zelf je inkomen bepalen en niet alleen genoegen moeten nemen met je jaarlijkse CAO verhoging. Een eigen klusbedrijf waarin je al je vakmanschap en ambitie kwijt kunt. Met de zekerheid dat je inzet voor de volle 100% wordt beloond.

Start je eigen klusbedrijf | De Vakman

Maar ook indien je al een zelfstandig ZZP/ klusbedrijf hebt maar je afvraagt of samen met een organisatie niet meer klussen en rendement oplevert. Alleen voor het gemak zou je al aansluiten, want het scheelt je snel veel onbetaalde uren en administratie per week. Bovendien sta je er niet alleen voor en levert het je ook nog grote inkoopvoordelen op.

 

De Vakman en andere formules

Er zijn verschillende klusformules in de markt om je bij aan te sluiten als ondernemer. De Vakman onderscheidt zich in de branche door haar franchisenemers niet tot van alles te verplichten.

Heb je al een eigen zwarte bus, bepaalde verzekeringen, een leverancier of boekhouder? Die kan je gewoon behouden. We zullen samen bekijken of het nog voordeliger en beter kan. Het belangrijkste is dat je een maximaal bedrijfsresultaat behaalt. Ook belangrijk is De Vakman huisstijl, omdat dit ons allen veel bekendheid én klussen oplevert. Dus zou je wel gek zijn om hier niet van te profiteren! En als je helemaal geen begeleiding wilt maar alleen van de bekendheid en de voordelen van de formule wilt profiteren dan is dat ook mogelijk.

Bij De Vakman is van tevoren duidelijk over wat is inbegrepen in het basispakket. Dat is een completer pakket dan de meeste formules aanbieden. Voordat je een overeenkomst met De Vakman aangaat, krijg je een duidelijk overzicht van alle kosten zodat je niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan. Immers ook wij willen dat jij tegen de laagste kosten je eigen bedrijf runt.

Wil je graag meer weten over waarin De Vakman het anders doet dan de anderen? Neem dat contact met ons op middels het aanmeldformulier. Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen , wij nemen daarna contact met je op. Wij lichten graag toe welke voordelen en gemak dit voor jou heeft.

 

Herken je jezelf? Sluit je dan nu aan bij De Vakman, een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals dat wordt ondersteund een door kwalitatieve en actieve centrale service-organisatie. Op deze manier verzeker je jezelf van een vliegende start. Want als De Vakman krijg je álle ondersteuning om met succes je eigen bedrijf te starten.

Succes is dan bijna verzekerd, immers de ervaring leert dat van de startende bedrijven zonder (franchise) ondersteuning maar 40% slaagt en mét 90%!.

 

Natuurlijk, je bent en blijft uiteindelijk zélf verantwoordelijk voor het resultaat van je bedrijf. Maar als De Vakman sta je er niet alleen voor. Je profiteert van de vele inkoopkortingen en je kunt altijd terugvallen op je bedrijfsadviseur. Hij neemt je zoveel mogelijk rompslomp uit handen en voorziet je van de juiste adviezen. Zodat jij tenminste kunt concurreren en je concentreren op dát waar je goed in bent : het zelfstandig uitvoeren van klussen.

Samen stellen we alles in het werk om van jouw bedrijf een succes te maken.

Welke beweegredenen je ook hebt, Formule Partner BV heeft met haar opvallende en kwalitatieve merknaam, zelfstandige ondernemers veel te bieden.