Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusjesman nodig

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als klusjesman

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om diverse klussen uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare klusjesman? Neem dan contact op met een professionele en betrouwbare klusjesman, De Vakman; de allround klusjesman. Hij neemt u graag de zorgen rond het kluswerk uit handen. De Vakman is zeer veelzijdig klusjesman. Hij verzorgt voor graag u:

 

Binnen- en buitenschilderwerk Klusjesman nodig | De Vakman
Timmer- en metselwerk
Tegelwerk
Loodgieterswerk en sanitair
Badkamers
Plaatsing van keukens en dakramen
Wandafwerking en stukadoorswerk
Elektra
CV-montage en onderhoud
Verbouw, onderhoud en renovatie
Overige klussen

 

Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt er voor dat hij snel en efficiënt een klus kan uitvoeren. Kortom De Vakman draait zijn hand niet om voor een professionele klus.

 

Klusjesman nodig? Haal De Vakman in huis!

 

Een Klusjesman nodig?

De Vakman gebruikt de VLOK-uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw klussen kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goede klusjesman.

 

U vindt De Vakman in heel Nederland.

 

De Vakman is een echte klusjesman

De Vakman is een echte klusjesman. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusjesman aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag een gratis offerte aan bij De Vakman Zoek een Vakman bij u in de buurt

 

 

 

De Vakman, professioneel klusjesman bij u in de buurt