Ik wil een vakman: inhuren worden

Klussen met garantie

Direct een offerte aanvragen

Klussen met garantie

Op zoek naar een betrouwbare klusbedrijf voor alle soorten klussen met garantie? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar klusbedrijf, De Vakman; voor alle klussen met garantie. Hij neemt u graag de zorgen rond uw klussen uit handen. De Vakman is een zeer veelzijdige klusprofessional en kan bijna alle klussen mét garantie voor u klaren. Hij verzorgt voor u graag:

 

Binnen- en buitenschilderwerkKlussen met garantie | De Vakman
Timmer- en metselwerk
Tegelwerk
Loodgieterswerk en sanitair
Badkamers
Keukens en dakramen plaatsen
Wandafwerking en stukadoorswerk
Elektra
CV-montage en onderhoud
Verbouw, onderhoud en renovatie
Overige klussen

 

Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf van De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij hem krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs met minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde klussen.

 

Klussen met garantie | De Vakman

 

Betrouwbaar klusbedrijf voor klussen met garantie

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenZoekt u een betrouwbaar klusbedrijf voor het uitvoeren van klussen met garantie, dan kunt u terecht bij De Vakman. Hij onderscheidt zich door een unieke garantie- en geschillenregeling door gebruik te maken van de VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie. De Vakman is erkend VLOK klussenbedrijf en geef minimaal één jaar garantie op zijn klussen. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. Een klusbedrijf van De Vakman geeft hij u goed advies en een heldere offerte. Duidelijke afspraken vooraf, dus geen verrassingen achteraf. Hij berekent geen voorrijkosten.

U vindt De Vakman in heel Nederland.

De Vakman voor alle klussen met garantie

Als echte klusprofessional geeft De Vakman u garantie op al zijn klussen. Zo kunt u bij De Vakman onder andere terecht voor klussen zoals : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

U vindt De Vakman in heel Nederland

 

Vraag direct een offerte aan bij een Vakman

Klussen met garantie | De Vakman