Ik wil een vakman: inhuren worden

Tegelwerk

Direct een offerte aanvragen

Vakkundig Tegelwerk

Wilt u een mooi betegelde badkamer of toilet? Of alleen een wand of vloer betegelen maar u beschikt niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om dit uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het tegelen uit handen. Bij tegelen komt meer kijken dan alleen de tegels bevestigen. De Vakman heeft kennis van de vele verschillende soorten tegels, lijmen, voegen en kitten op de diverse ondergronden. Ook weet hij alles van comfortabele vloerverwarmingsystemen en lage waterdichte ondervloeren. Hij beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt uw tegelklus kan uitvoeren.

De Vakman ook voor al uw tegelwerk

Betrouwbaar bedrijf voor uw Tegelwerk?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op tegelwerkVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw tegelwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform deVLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw tegelwerk.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat dus uw tegelwerk uitvoeren door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft ervaring met het tegelen op diverse ondergronden en wanden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, timmer- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelen ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

 

De Vakman voor al uw tegelwerk