De allround Vakman als metselaar

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als metselaar

 

Bent u op zoek naar een metselaar? Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om metselwerk uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare metselaar? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het metselwerk uit handen.

De Vakman metselt professioneel en heeft kennis van materialen zoals verschillende soorten metselverbanden, fundering, stenen en voegen. Deze metselaar bouwt vakkundig een tuinmuur, garagemuur of binnenmuur. Ook voor een mooie carport bent u bij hem aan het goede adres.

 

De allround Vakman als metselaar | De Vakman

 

Een betrouwbare metselaar nodig?

 

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw metselwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed metselbedrijf.

U vindt De Vakman in heel Nederland

 

De Vakman is meer dan alleen metselaar

 

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij is een ervaren metselaar maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, timmerwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast metselwerk ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

 

De Vakman klusbedrijf en metselaar

 

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau