Ik wil een vakman: inhuren worden

Timmerwerk

Direct een offerte aanvragen

Vakkundig timmerwerk

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare timmerman? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond uw timmerwerk uit handen.

De Vakman is zeer veelzijdig. Hij kan constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt er voor dat hij snel en efficiënt een maatwerk timmerklus kan uitvoeren. Kortom De Vakman draait zijn hand niet om voor een professionele timmerklus.Laat uw timmerwerk uitvoeren De Vakman

Betrouwbaar bedrijf voor uw timmerwerk

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op timmerwerkEen betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw timmerwerk is De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf ook voor timmerwerk.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat uw timmerwerk uitvoeren door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Als timmerman heeft hij ervaring met het timmerwerk op diverse gebieden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 


De Vakman klusbedrijf ook voor al uw timmerwerk