Ik wil een vakman: inhuren worden

Dakopbouw plaatsen

Direct een offerte aanvragen

Dakopbouw plaatsen ?

U beschikt niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd voor het plaatsen van een dakopbouw? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf voor het plaatsen van uw dakopbouw? Neem dan contact op met De Vakman, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het plaatsen van de dakopbouw uit handen. Hij heeft de kennis voor het efficiënt plaatsen van een dakopbouw. Hij beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

 

Dakopbouw plaatsen? Bel De Vakman

 

Betrouwbaar bedrijf voor uw dakopbouw ?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook bij een dakopbouwVoor een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van uw dakopbouw kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw dakopbouw.

Laat dus uw dakopbouw plaatsen door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft ervaring met het plaatsen van een dakopbouw, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld het leggen van een vloer, schilderwerk, timmer- en metselwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van een dakopbouw ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

 

Dakopbouw plaatsen? Bel De Vakman