Ik wil een vakman: inhuren worden

Allround klusser nodig

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als klusser

Bent u op zoek naar een klusser? Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om diverse klussen uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare klusser? Neem dan contact op met een professioneel en betrouwbaar klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het kluswerk uit handen. De Vakman is zeer veelzijdig. Hij verzorgt voor u graag:

 

Binnen- en buitenschilderwerkAllround klusser nodig | De Vakman
Timmer- en metselwerk
Tegelwerk
Loodgieterswerk en sanitair
Verbouwing van badkamers
Het plaatsen van keukens en dakramen
Wandafwerking en stucadoorswerk
Elektra
CV-montage en onderhoud
Verbouw, onderhoud en renovatie
Overige klussen

 

Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt er voor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom De Vakman draait zijn hand niet om voor een professionele klus.

Alrround klusser nodig | De Vakman

Een professionele klusser nodig?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw klussen kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en VLOK. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goede allround klusser.

 

U vindt De Vakman in heel Nederland.

 

De Vakman is een echte klusprofessional

De Vakman is een echte klusprofessional. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Zoek een vakman bij u in de buurt

Allround klusser nodig | De Vakman