Ik wil een vakman: inhuren worden

Drempel plaatsen

Direct een offerte aanvragen

Heeft u last van die hoge drempel?

U beschikt niet over de benodigde vakkennis voor het maken van een drempelaanpassing? U heeft zelf geen tijd of mogelijkheden om een drempelaanpassing te maken? U zoek een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf voor het maken van uw drempelaanpassing? Neem dan contact op met De Vakman, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag dit soort klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt drempelaanpassingen en allerhande andere klussen kan uitvoeren.

 

De Vakman plaatst ook uw drempel

 

Betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van uw drempel?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook bij het plaatsen drempelsVoor een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van uw drempel kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor het plaatsen van uw drempels in huis.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat uw drempel plaatsen door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft ervaring met het plaatsen van drempels maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, tegelwerk, timmer- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren. Op het plaatsen van uw drempel, maar ook op alle overige werkzaamheden geeft De Vakman u een jaar garantie. Als zich binnen de garantietermijn gebreken voordoen, zal hij die kosteloos verhelpen.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

De Vakman uw drempel specialist