Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of renoveren? U beschikt niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om dit uit zelf te voeren? Neem dan contact op met een professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij neemt u graag de zorgen rond het plaatsen van uw keuken uit handen. Het plaatsen van een keuken is een beste klus, er komt wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een paar kastjes. Naast timmerwerk moeten er ook vaak leidingen worden verlegd, tegels worden aangebracht en de wanden worden afgewerkt. Een keuken is veelal een meerjaren investering en dan is het prettig als hij vakkundig wordt geplaatst. Laat u uw keuken daarom liever door een allround klusprofessional plaatsen? De Vakman beschikt over een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt uw keukenklus kan uitvoeren. Dus neem contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional.

Keuken plaatsen? Schakel De Vakman in

Betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van uw keuken?

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op het plaatsen van keukensVoor een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform deVLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitetief goed klusbedrijf en keukenmonteur.

U vindt De Vakman in heel Nederland

Laat uw keuken plaatsen door De Vakman

De Vakman is een echte klusprofessional. Hij heeft ervaring met het plaatsen van keukens maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, tegelwerk, timmer- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren. Op het plaatsen van uw keuken, maar ook op alle overige werkzaamheden geeft De Vakman u een jaar garantie. Als zich binnen de garantietermijn gebreken voordoen, zal hij die kosteloos verhelpen. Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

 

De Vakman klusbedrijf en keukenmonteur