Ik wil een vakman: inhuren worden

De allround Vakman als stukadoor

Direct een offerte aanvragen

De allround Vakman als stukadoor

 

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor? Wilt u een mooi gestuukte keuken of badkamer? Zoekt u een stukadoor voor een strakke wand of plafond? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf, De Vakman; de allround klusprofessional. Hij regelt graag al uw stukwerk en levert goed kwalitatief werk af. De Vakman heeft kennis van de verschillende materialen en ondergronden. Deze stukadoor kan strak en recht stuken zodat bijvoorbeeld de tegelzetter of behanger na hem zijn werk goed kan uitvoeren. Door zijn ervaring en vakkennis stuukt hij plafonds professioneel zodat er nagenoeg geen scheuren in komen. Ook kan hij u helpen bij de keuze en aanbrengen van de gewenste afwerklaag of het nu glad pleisterwerk, spachtelputz, behang of granol is. Ook bij vochtproblemen bent u bij hem aan het juiste adres. Indien nodig huurt hij een specialist in….

De Vakman stukadoor stuukt ook muren die muren die nog afgewerkt moeten worden maar ook voor decoratieve gestuukte wanden bent u bij hem aan het juiste adres.)

 

Betrouwbaar bedrijf voor uw stuukwerk?

 

Voor een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van uw stuukwerk kunt u terecht bij De Vakman. Hij is een ervaren stukadoor en geeft u goed advies en een heldere offerte, duidelijke afspraken vooraf, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman is aangesloten bij een centrale brancheorganisatie. Hij berekent geen voorrijkosten en hij geeft VLOK-garantie op de uitgevoerde klussen. U vindt De Vakman in heel Nederland.

 

De Vakman is meer dan alleen stukadoor

 

De Vakman is een echte klusprofessional. Als stukadoor heeft hij ervaring met het stuken op diverse ondergronden, plafonds en wanden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, timmer- en metselwerk, loodgieterwerk, dak- en installatiewerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast stuken ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

 

De Vakman busfoto stukadoor