Ik wil een vakman: inhuren worden

9. Aan het klussen!

Aanmelden als Vakman

 

9. Aan het klussen !

9. Aan het klussen !

Nadat je het gehele onderzoek, voorbereiding- en trainingstraject hebt doorlopen, is het dan zover. Je gaat daadwerkelijk voor klanten aan de slag. Nu begint de officiële start van je eigen bedrijf.

Na een gedegen voorbereiding starten nieuwe Vakmannen met klussenIn de weken vóór de start hebben wij intern allerlei zaken voor je geregeld. Zo sta je al geruime tijd met een eigen op maat gemaakte pagina op deze site en zijn er veel marketingactiviteiten voor je ontwikkeld. De belettering van de bus, je drukwerk, reclameborden en bedrijfskleding zijn tot in de puntjes geregeld en klaar voor gebruik. Je persbericht en advertenties zijn geplaatst. Je bent volop vindbaar op internet met allerlei zoekwoorden. Dat is een belangrijke voorwaarde want klanten zoeken steeds meer via de digitale snelweg een Vakman. Ze moeten jou in één oogopslag weten te vinden.

 

Ook op ander gebied ben je actief. Je neemt offertes op, maakt calculaties, voert werkzaamheden uit en via je facturen zorg je ervoor dat ook de rekening van dat alles betaald wordt.


Kortom: een paar maanden geleden kwam je bij ons binnen om te kijken of een eigen bedrijf starten als De Vakman haalbaar was. Nu heb je de felbegeerde status van De Vakman die een eigen bedrijf runt.
In ondernemerstermen: gefeliciteerd met je doorzettingsvermogen.

10. Eerstejaars begeleiding ►