Ik wil een vakman: inhuren worden

Vakmanschap

Aanmelden als Vakman
Vakmanschap

Vakmanschap

Voornaamste kenmerk van een Vakman is dat je veelzijdig in je vakmanschap bent.

De klant kiest jou mede omwille van die veelzijdigheid zodat de opdracht bij één persoon ligt. Je bent de regisseur die de opdracht grotendeels zelfs uitvoert. Wanneer je een badkamer, dakkapel of een aanbouw zelf kunt uitvoeren, komen die opbrengsten ook helemaal op jouw conto te staan waardoor je volop zelf aan de klus verdient. Natuurlijk ontkom je er niet aan af en toe specialisten in te huren. Geen probleem; mits jij het als regisseur voor de opdrachtgever zó regelt dat hij er geen omkijken naar heeft.

 

Woord ook een veelzijdige Vakman

Waarom we zó op je veelzijdigheid hameren?

Klussen bij particulieren is zeer interessant, denk aan verbouw, onderhoud en renovatie. In feite kun jij als De Vakman alle werkzaamheden in en om het huis aannemen. Daardoor wordt het eenvoudiger om verschillende soorten werk aan te nemen. De ene keer renoveer je een badkamer de andere keer monteer je een VELUX-dakraam en de week daarna doe je een isolatieklus. Behalve dat je er lekker aan verdient, is het ook nog eens afwisselend.

Voor ons is die veelzijdigheid een teken dat wanneer jij een ‘gemiddelde’ Vakman bent, we weten dat jij een goede boterham kunt verdienen. We kunnen dat toetsen aan de omzetten van Vakmannen die nu actief zijn. Laat het ons maar eens voorrekenen.

 

Wanneer jij veelzijdig bent en jezelf herkent in dit profiel lees dan verder over wat wij voor jou kunnen betekenen en wat wij van jou verwachten.

 

Dit doet De Vakman organisatie voor jou Dit verwacht De Vakman organisatie van jou