Ik wil een vakman: inhuren worden

8. Training

Aanmelden als Vakman

 

8. Training

8. Training

Zoals gezegd kun je ondernemersvaardigheden leren. Als organisatie is ons er alles aan gelegen om jou succesvol te laten ondernemen. De kennis die we in huis hebben dragen we graag aan je over. We laten geen middel onbeproefd.


Training algemene ondernemers vaardigheden voor VakmannenEen van de methodes is de training Algemene Ondernemers Vaardigheden. Gedurende 4 weken krijg je samen met een aantal collega’s die starten één dag per week training in marketing, administratie, calculatie, verkooptechnieken enz. Deze opleiding traint je op praktische wijze in het omgaan met klusaanvragen, klanten en de afwikkeling.

 

Je sluit de training af met een certificaat dat je als De Vakman de training succesvol hebt doorlopen. Dat vormt de basis die je verder in de praktijk brengt door je klantcontacten.

 

Iedereen die De Vakman wil worden is verplicht deze training te volgen. Ook ZZP’ers met een eigen bedrijf die willen toetreden, laten we deelnemen omdat de ervaring leert dat ze aangenaam verrast worden door de kwaliteit van het lesmateriaal.

9. Aan 't klussen ►