Ik wil een vakman: inhuren worden

10. Eerste jaars begeleiding

Aanmelden als Vakman

 

10. Eerste jaars begeleiding

10. Eerste jaars begeleiding

Na de start laten we je zeker niet los. Onderdeel van onze samenwerking is dat we je ook blijven coachen en ondersteunen.

Eerste jaars begeleiding bij De Vakman door ervaren bedrijfscoachOm te beginnen zijn er de coachingsmomenten. Omdat we inzage hebben in je administratie komen we regelmatig bij je thuis om samen met jou de resultaten door te nemen. Op die manier zien we of je de doelstelling uit het Ondernemersplan haalt. Dat is niet alleen de omzet maar vooral het rendement want met De Vakman ben je in staat een goede boterham te verdienen. Aan ons om de vinger aan de pols te houden of je dat ook realiseert. Zien we afwijkingen, dan zullen we je daar niet alleen mee confronteren maar ook oplossingen aandragen.

 

Je profiteert ook van onze collectieve acties, voorstellen en inkoop. Die kun je zo in je bedrijfsvoering inzetten omdat ze helemaal gebaseerd zijn op de uitgangspunten van jouw bedrijf en onze formule.

 

Daarnaast komen we meteen in actie wanneer jij dat vraagt. Bijvoorbeeld voor speciale marketing- en communicatie-uitingen om jezelf op een bijzondere manier te presenteren. We maken die uitingen op maat voor je.

 

Wat doe De Vakman voor jouWat verwacht De Vakman van jou