Ik wil een vakman: inhuren worden

4. Ondernemersplan

Aanmelden als Vakman

 

4. Ondernemingsplan

4. Ondernemingsplan

Een van de peilers om je eigen bedrijf te starten is het ondernemersplan. Het is de financiële onderbouwing of je een goede boterham kunt verdienen. Wij hebben branchecijfers en weten ook precies wat de gemiddelde Vakman omzet en verdient. Wij hebben inzicht in de cijfers van aangesloten Vakmannen. We gaan ervan uit dat jij een gemiddelde Vakman bent. We kunnen aan de hand van die gegevens invullen wat je zou verdienen en wat reëel is voor een starter. Omdat we ook inzicht hebben in de kosten e.d. kunnen we je vertellen wat je gaat verdienen als je inderdaad een gemiddelde Vakman bent.
 

De Vakman Worden | Ondernemersplan opgesteld door ervaren bedrijfsadviseurs

Vervolgens nemen we je persoonlijke financiële gegevens op in het ondernemersplan. Dat gaat om je financiële verplichtingen als huur of hypotheek enz. Daarnaast nemen we de eventuele inkomsten van je partner mee. Op die manier krijg je een reëel beeld van de bijdrage van je eigen onderneming in het geheel.

 

Om het beeld compleet te maken, geeft het ondernemersplan ook aan hoe je die omzet gaat realiseren en welke inspanningen daarvoor geleverd moeten worden.

 

Ook het ondernemersplan heeft de functie dat het één van de beslismomenten is of het starten van een eigen onderneming voor jou haalbaar is.

5. Financiële aanvraag ►