Ik wil een vakman: inhuren worden

5. FinanciŽle aanvraag

Aanmelden als Vakman

 

5. FinanciŽle aanvraag

5. FinanciŽle aanvraag

Het merendeel van de starters heeft geen spaarpotje om een eigen bedrijf te beginnen. Wanneer je naar een zakenbank gaat, is er zelden de bereidheid om je nieuwe bedrijf te financieren. Ze vinden de bouwbranche te onzeker en de te financieren bedragen te klein om zich voor in te spannen.

 

De Vakman heeft een prima verstandhouding met Qredits, een door de overheid gesteunde verstrekker van microkredieten. Het gemaakte ondernemersplan geldt als basis voor een eventuele financiering. Daarbij moet klip en klaar zijn op welke wijze jij je onderneming organiseert zodat de lening wordt terugbetaald. Omdat Qredits De Vakman kent, heb je misschien wel een streepje voor. Een medewerker van Qredits komt bij je thuis en laat vervolgens voor een groot deel zijn beslissing van zijn ervaringen afhangen.

 

Bij een eventuele financiering werpen we geen drempels op door bijvoorbeeld te stellen dat je in een spiksplinter nieuwe bus moet starten. We willen de investeringen zo laag mogelijk houden.

 

Een eventueel alternatief is dat je met een familielid een arrangement treft. Daar zijn diverse wettelijke mogelijkheden en fiscale regelingen voor.

6. Stage ►