Ik wil een vakman: inhuren worden

Hoe word ik Vakman

Aanmelden als Vakman

Hoe word ik Vakman?

In de volgende kliks leggen we de procedure stap voor stap aan je uit zodat je een inschatting kunt maken wat er allemaal bij komt kijken.

Zorgvuldigheid staat voorop tijdens onze selectieprocedure. Wanneer je onderling een verbintenis aangaat om samen te werken, moet er om te beginnen wederzijds vertrouwen zijn. Ontbreekt dat bij een van beiden, moet je er vooral niet aan beginnen.

 

Jij moet ervan overtuigd zijn dat je met de formule De Vakman meerwaarde voor je nieuw te starten onderneming krijgt. Dat is de overtuiging dat ons concept je zó ondersteunt en begeleidt. Extra’s die jou het ondernemen zo veel makkelijker maken dan wanneer je er alleen voor staat.

 

Maar ook wij hebben een cruciale rol omdat bij ons de overtuiging moet bestaan dat jij niet alleen een goede boterham kunt verdienen maar ook een aanwinst bent voor De Vakman.

Zorgvuldig ontwikkelen

Die zorgvuldigheid weerspiegelt zich in de procedure voordat je definitief aan de slag kunt als De Vakman. Inderdaad, er gaat tijd in zitten want zorgvuldigheid prevaleert boven snelheid. Het gaat tenslotte om je toekomst.

 

Hou er dus rekening mee dat vanaf het moment dat het eerste contact tot stand komt, er zomaar 3 tot 4 maanden kunnen verstrijken voordat je daadwerkelijk voor klanten aan de slag kunt gaan. In sommige situaties kan dit vanzelfsprekend verkort worden, bijvoorbeeld als je al een bedrijf hebt.

 

Start hier met stap 1 ►