Ik wil een vakman: inhuren worden

7. Ondertekening

Aanmelden als Vakman

 

7. Ondertekenen

7. Ondertekenen

Wie denkt dat de ondertekening van de franchiseovereenkomst de weg vrijmaakt om daadwerkelijk met klussen te starten, komt bedrogen uit. Vanaf nu gaat de nieuwe Vakman volop aan de slag om zijn nieuwe bedrijf in de steigers te zetten. Uiteraard geven we een feestelijk tintje aan de ondertekening want er is altijd de trots dat een veelzijdige vakman onze formule komt versterken.


Ondertekening franchiseovereenkomst met De Vakman als het hele plan helder isVoor onze nieuwe Vakman breekt echter een drukke tijd aan. Waar nodig nemen wij hem de rompslomp uit handen maar er zijn nu eenmaal zaken die hij zelf moet regelen. Bijvoorbeeld de inschrijving Kamer van Koophandel, het openen van een bankrekening en een telefoonaansluiting.

 

Als service-organisatie pakken wij zaken voor hem op als het inrichten van een pagina op de website, persberichten en advertenties. We regelen drukwerk, kleding en voorzien hem van allerlei handige basisdocumenten. Dat samenspel moet er toe leiden dat de kandidaat snel aan de slag kan om van zijn eigen klusbedrijf een succes te maken.


Het staat allemaal in het uitgebreide startersdraaiboek dat we op maat maken voor de nieuwe De Vakman.

8. Training ►