Ik wil een vakman: inhuren worden

1. Kennismaking

Aanmelden als Vakman

 

1. Kennismaking

1. Kennismaking

Bel De Vakman op 033-456 79 20

 

Het eerste telefoontje

Wanneer je je via internet aanmeldt voor meer informatie over De Vakman, bellen we je zo snel mogelijk op. Je kunt ook bellen voor meer informatie. We willen om te beginnen weten of je vakmanschap breed genoeg is en je de kwaliteit kunt leveren die van De Vakman gevraagd en verwacht wordt.

Persoonlijk gesprek

Wanneer we er allebei van overtuigd zijn dat het zinvol is om kennis te maken, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Amersfoort. We vragen altijd om je partner mee te nemen.

 

We willen graag een indruk krijgen van je vakmanschap, jouw persoonlijkheid en je persoonlijke omstandigheden. Op die manier kunnen we een inschatting maken wat De Vakman voor jou kan betekenen en wat voor meerwaarde jij voor onze kwaliteitsformule hebt.

 

We laten je zien wat onze formule jou te bieden heeft, op welke manier we jou ondersteunen met allerlei ondernemersvaardigheden zoals klantwerving, administratie, marketing, calculatie enz. In ruim twee uur laten we je alle facetten van het ondernemen met De Vakman zien waarbij we ook voorrekenen wat je zou kunnen verdienen.

 

Het merendeel van de kandidaten heeft nog geen enkele zakelijke ervaring. Zie het gesprek niet als een examen maar als een afweging en overweging of je überhaupt je eigen bedrijf wilt starten. Pas dan stel je jezelf de vraag of je ‘begeleid wilt gaan ondernemen’ waarbij De Vakman het gereedschap aanreikt om je eigen bedrijf tot een succes te maken.

2. Samen verder? ►