Ik wil een vakman: inhuren worden

Wat verwachten we van jou

Aanmelden als Vakman
Wat verwachten we van jou?

Wat verwachten we van jou?

Wanneer je naar een baan solliciteert, wordt er altijd een profielschets gegeven waaraan jij als kandidaat moet voldoen. Dat vind je heel normaal. Het is dus niet vreemd dat we ook voor De Vakman een profiel hebben samengesteld.
 

Als De Vakman ga je naar klanten met je eigen bedrijfsbus

Dat profiel gaat verder dan dat we je alleen vragen of je een veelzijdige vakman bent. Je wordt tenslotte zelfstandig ondernemer dus komen er meer kwaliteiten bij kijken dan alleen je vakmanschap. Als geen ander weten wij dat er méér nodig is om succes met je onderneming te hebben.

Meer dan alleen je vakmanschap

Dat zijn kwaliteiten die te maken hebben met ondernemerschap zoals bijvoorbeeld je sociale vaardigheden, communicatie en je bereidheid je blikveld te verbreden. Je bent ‘eigen baas’ en niet langer een werknemer die ’s morgens een werkbriefje in zijn hand gedrukt krijgt. Je neemt je eigen beslissingen en bent daarvoor verantwoordelijk.

 

Daar moet je niet van schrikken! Het ontwikkelen van wat wij ‘ondernemersvaardigheden’ noemen, kun je namelijk leren. Elke Vakman krijgt voordat hij daadwerkelijk start een gedegen training in dit soort zaken zodat je professioneel en optimaal voorbereid kunt starten.


Waarom zou je zelf het wiel uitvinden wanneer wij binnen onze formule alles klaar hebben staan?

Kijk eens of je past bij het profiel van De Vakman en vraag ons vervolgens wat wij voor jou kunnen doen.

Ondernemen met De Vakman Communicatie als De Vakman Bekwaamheid van De Vakman