Ik wil een vakman: inhuren worden

Het merk

Aanmelden als Vakman
Het merk

Het merk

landkaart spreiding vakmannen

De Vakman is een A-merk. Veel opdrachtgevers kiezen voor de Zekerheid van het Merk omdat het een garantie is voor de kwaliteit voor, tijdens en na de oplevering. Zij weten dat vanuit de formule alles geregeld is om de klus optimaal te laten verlopen. Bijvoorbeeld dat De Vakman die de opdracht uitvoert geselecteerd is op zowel zijn vakmanschap als persoonlijke kwaliteiten. Dat er altijd garantie is op de uitvoering.

 

Op die manier heeft De Vakman een vertrouwde naam opgebouwd die synoniem is aan kwaliteit. We zijn dan misschien wel niet de grootste maar dat heeft alles te maken met ons kwaliteitsbesef dat altijd boven kwantiteit gaat. Niet voor niets wordt onze naam De Vakman geassocieerd met vakmanschap en minder met ‘klusjesman’. Ook daarom kiezen opdrachtgevers bewust voor de vertrouwde kwaliteit om hun verbouwing en renovatie onder garantie van het Merk te laten uitvoeren.

 

De Vakman Bussen op een Rij

Samen sterk met één merk

Het Merk is dan ook een extra argument en impuls voor de individuele Vakman om opdrachten bij potentiële opdrachtgevers binnen te halen en vakkundig uit te voeren. Klanten vinden ons niet alleen via mond-tot-mond reclame maar ook op internet waar we als Merk goede beoordelingen scoren. Ook in de pers duiken we positief op al blijven we erbij dat de lokale Vakman onze grootste ambassadeur is.

We kunnen je op deze site heel veel vertellen over hoe we het merk De Vakman inzetten om jouw onderneming tot een succes te maken. Maar liever vertellen we je in een persoonlijk gesprek hoe het Merk voor jou en je onderneming gaat werken. Kunnen we prachtig aan de hand van voorbeelden laten zien. Geen gelikt marketing-verkoop-verhaal maar de praktijk van de werkvloer.