Ik wil een vakman: inhuren worden

Het ontstaan van De Vakman

Aanmelden als Vakman

Het ontstaan

Albert Schoonderbeek werkte bij De Klussenier toen grootaandeelhouder NUON de organisatie failliet liet gaan. Met die leerschool startte hij in 2003 zijn eigen organisatie De Vakman. Zijn visie is helder: de kwaliteit van de formule staat altijd voorop en is ondergeschikt aan de wens de grootste te willen zijn. ‘Kwaliteit gaat voor kwantiteit’ is het devies .

 

De basis wordt gelegd door een strenge selectieprocedure tijdens de werving van geschikte kandidaten die onder de vlag van De Vakman hun eigen klusbedrijf willen opbouwen. Primair staat dat de individuele Vakman een meerwaarde heeft voor de formule en met het merk op een verantwoorde manier een goede boterham kan verdienen. ‘Bij twijfel niet inhalen’ is het motto en wij zullen nooit Russische roulette spelen met potentiële kandidaten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor al die eengezinsbedrijven hoog op.


DV Model smileDie visie heeft zijn vruchten afgeworpen. De naam De Vakman typeert waarvoor we staan en zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers vertrouwen ons hun opdrachten toe. Het merk is binnen bouw, verbouw en renovatie een vast baken geworden, namelijk de Mercedes van de branche.

 

In de 10 jaar dat De Vakman bestaat, hebben we op basis van onze integriteit een naam opgebouwd bij onze relaties die graag met ons samenwerken. Dat wordt altijd gevoed door een professioneel team medewerkers dat ervoor zorgt dat De Vakman die bij een klant voorrijdt, kan doen waar hij goed in is: de beste kwaliteit leveren.