Ik wil een vakman: inhuren worden

Marianne Koster

Aanmelden als Vakman

Marianne Koster

<terug

 

Marianne Koster | Bedrijfsadviseur De VakmanMarianne is het centrale aanspreekpunt bij De Vakman.
De telefoon is bij haar in goede handen. Behalve de administratie regelt ze ook de aansturing van de dagelijkse operatie en daarmee is ze spin in het web binnen de organisatie. Vooral automatisering heeft haar belangstelling.

 

Marianne: ‘Ik ben bekend met franchise omdat ik voor een organisatie die meerdere Gamma’s exploiteerde, een soortgelijke functie invulde. Dat was voornamelijk de organisatie achter de schermen om de dienstverlening naar de consument optimaal in te vullen. Zorgen dat alles op rolletjes loopt. Heerlijk om te doen.


Op het moment dat de uitdaging van De Vakman zich in 2009 aandiende, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Het was een volgende stap om in een kleiner team in een eigen rol vakmensen nog intensiever te begeleiden en te helpen. Dat is uitgekomen en door de jaren heen is mijn taken pakket uitgebreid. Bijvoorbeeld de contacten met leveranciers, arrangementen met landelijke en regionale opdrachtgevers. En niet te vergeten het organiseren van vaktrainingen specifiek voor De Vakman. Trainingen zijn primair bedoeld om de kwaliteit op een nog hoger niveau te brengen. Dat vindt zijn oorsprong in onze toekomstvisie.

Belangrijk is ons uitgangspunt dat we kwaliteit boven kwantiteit stellen. Iedereen binnen de organisatie moet daarvan doordrongen zijn. Ook dat is een proces waar ik met heel veel plezier en inzet een bijdrage aan lever.’