Ik wil een vakman: inhuren worden

Succesvol eigen baas willen zijn

Aanmelden als Vakman

Succesvol eigen baas willen zijn

<<< terug

 

Elke ondernemer wil succesvol zijn. Tenminste……

 

Op zijn Rotterdams heet dat ‘geen woorden maar daden’. Het is opvallend hoeveel ZZP’ers zonder enige voorbereiding hun eigen klusbedrijf zijn gestart zonder ook maar een moment actief te zijn. Ze laten alles gelaten langs zich heen glijden in de hoop dat de telefoon misschien gaat rinkelen. Laten we je uit de droom helpen: die telefoon gaat niet vanzelf rinkelen en opdrachten komen niet binnen. Als je geen facturen stuurt, komt er ook geen geld binnen.

 

Succesvol ondernemen begint met een ondernemersplan waarin wordt vastgelegd hoe je je markt gaat bewerken. Die plannen werk je uit en je blijft proactief je markt bewerken. Je laat je bedrijfsvoering toetsen aan de hand van de financiële doelstelling en waar nodig stel je deze bij om een optimaal rendement te halen.

 

Toegegeven, dat vraagt meer energie dan op de bank zitten afwachten. Daar zit dan ook het verschil. Een ZZP’er staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Wij zoeken OZP’ers namelijk Ondernemers Zonder Personeel. Vakmensen die een succes van hun bedrijf willen maken.

 

De Vakman zoekt kandidaten die OZP’er willen worden. Om het makkelijk te maken, dan hoef jij het wiel niet meer uit te vinden want jouw De Vakman draaiboek ligt klaar om persoonlijk voor je in te vullen.