Ik wil een vakman: inhuren worden

Communicatie

Aanmelden als Vakman
Communicatie

Communicatie

Maar liefst 90% van alle klachten is te wijten aan een verkeerde communicatie of zelfs het ontbreken daarvan. Slechts 10% is aan te merken als bouwfouten.

Met die wetenschap kun je stellen dat ondernemen vooral een kwestie is van heldere communicatie. Dat legt de claim bij jou als ondernemer want de klant is koning. Niet alleen de communicatie met de klant is belangrijk want daarnaast onderhoud je allerlei contacten.
 

De Vakman communiceert met zijn klant over de klus en productkeuze

Afspraak = afspraak

De Vakman is betrouwbaar en in het verlengde daarvan benadrukken we altijd ‘afspraak = afspraak’. De klant meet de prestatie niet alleen aan het vakmanschap af in de vorm van een prima eindresultaat maar laat ook meetellen hoe de afspraken zijn nagekomen.

Lees meer...

Graag met mensen om gaan

Als ondernemer moet je graag met mensen omgaan. Dat klinkt misschien als een open deur intrappen maar in onze selectieprocedure houden we zeker rekening met deze karaktereigenschap.

De gemiddelde klant verwacht méér van De Vakman. Hij verwacht interesse en belangstelling wat zich niet beperkt tot slechts een gesprek over bouwaangelegenheden.

Lees meer...

Levenservaring

In de bouw is de kans op conflicten groter dan in welke branche ook. De klant heeft vaak geen enkele bouwervaring waardoor gaandeweg de werkzaamheden ruis in de communicatie ontstaat. Dat vraagt om ondernemersvaardigheden want hoe ga je daar als bedrijf mee om?

Lees meer...

 

Heb jij de bekwaamheid ? ►