Ik wil een vakman: inhuren worden

Ondernemen

Aanmelden als Vakman
Ondernemen

Ondernemen

Lees meer...

Digitale snelweg

De computer is niet meer weg te denken. En hoewel De Vakman staat voor degelijk ambachtelijk vakwerk, ontkomt hij er niet aan heel modern toch zijn sporen te verdienen op de digitale snelweg. Potentiële klanten leggen vaak de eerste contacten via internet en communiceren vervolgens met hun opdrachtnemer via bijvoorbeeld de e-mail. Zonder automatiseringskennis sta je als vakman op achterstand.

Lees meer...

 

Met het De Vakman offerte principe scoor je bij de klant

Teamspeler

Alleen is maar alleen. Vooral als je je draai binnen een franchiseorganisatie wilt vinden, zul je je als een teamspeler moeten opstellen.

Wij kunnen jou alleen maar optimaal ondersteunen wanneer je je daarvoor openstelt en ons informeert wat er binnen jouw nieuwe onderneming speelt. Na je start hebben we in het eerste jaar diverse coachingmomenten. Dat is een ideaal moment om te kijken waar je staat en of we binnen de begroting blijven.

Lees meer...

 

Succesvol willen zijn

Op zijn Rotterdams heet dat ‘geen woorden maar daden’. Het is opvallend hoeveel ZZP’ers zonder enige voorbereiding hun eigen klusbedrijf zijn gestart zonder ook maar een moment te actief te zijn. Ze laten alles gelaten langs zich heen glijden in de hoop dat de telefoon misschien gaat rinkelen. Laten we je uit de droom helpen: die telefoon gaat niet rinkelen en opdrachten komen niet binnen. Als je geen facturen schrijft, komt er ook geen geld binnen.

Lees meer...

Proactief

In onze visie moet een ondernemer proactief zijn door niet af te wachten maar te reageren op marktomstandigheden. Het plaatsen van een advertentie in een krant of gids vinden we actief maar niet proactief want dan ga je net een stapje verder. Het gaat om situaties die je zelf kunt beïnvloeden.
We geven twee voorbeelden...

Lees meer...

 

Kan jij duidelijk communiceren? ►