Ik wil een vakman: inhuren worden

Eengezinsbedrijf

Aanmelden als Vakman

Eengezinsbedrijf

<<< terug

 

Het stoort ons dat er altijd gesproken wordt over een éénmansbedrijf. Als geen ander weten we dat het een ééngezinsbedrijf zou moeten zijn.

 

Een eigen onderneming starten vraagt veel tijd en energie, vooral in de beginperiode. Wij vinden het belangrijk dat de partner van De Vakman de plannen steunt. Wanneer dat committment er niet is, leidt dat in de praktijk vaak tot problemen. Zo zul je regelmatig ’s avonds op pad zijn om offertes op te nemen. Wanneer dat tot spanningen leidt, komt dat je relatie en je eigen bedrijf niet ten goede.

 

Niet dat we willen forceren dat je partner een bijdrage moet leveren. In de praktijk zien we vaak dat de partner ondersteuning geeft met administratie en marketing maar het is zeker geen must. Als je er maar goede afspraken over maakt zodat er geen valse verwachtingspatronen ontstaan.

 

Ook als de partner geen bijdrage levert aan het bedrijf willen we toch weten of er committment is. Om die reden vinden we het prettig dat de partner meekomt tijdens de eerste kennismaking zodat zij ook op de hoogte is van wat er allemaal bij komt kijken om een eigen bedrijf te beginnen. Dat bevordert wederzijds begrip en laat geen ruimte voor misverstanden.

 

Ben je vrijgezel, dan is het helemaal aan jou!