Ik wil een vakman: inhuren worden

Digitale Snelweg

Aanmelden als Vakman

Digitale Snelweg

<<< terug

 

De computer is niet meer weg te denken bij een effieciënte bedrijfsvoering. En hoewel De Vakman staat voor ouderwets ambachtelijk vakwerk, ontkomt hij er niet aan heel modern, toch zijn sporen te verdienen op de digitale snelweg.

 

Potentiële klanten orienteren en leggen vaak de eerste contacten via internet. Communiceren vervolgens met hun opdrachtnemer via bijvoorbeeld e-mail. Zonder automatiseringskennis sta je als vakman op achterstand.

 

Niet dat we vinden dat je een soort computer-nerd moet zijn. Wanneer je je aansluit bij De Vakman is onderdeel van onze service dat wij er voor zorgen dat jouw bedrijf een zeer goede vindbaarheid via Internet krijgt en de Google-zoekmachine jouw bedrijf zeer snel en makkelijk vindt. Dat nemen we je uit handen.

 

Wanneer een klant je vervolgens de opdracht gunt, zal hij je mailtjes met vragen sturen, een bevestiging willen hebben. Kortom, communicatie met klanten gaat heel vaak via de mail. Reageer je niet, heb je een probleem want vandaag de dag ben je niet geloofwaardig meer als je niet weet hoe de mail werkt.

 

Daarnaast is basiskennis vereist want calculeren en het resultaat verwerken in een offerte is zoveel eenvoudiger via het eenvoudige offerteprogramma waarmee De Vakman werkt. Net zoals het buiten kantooruren bestellen van materiaal bij leveranciers of de administratie.

 

De tijd van een berekening op de achterkant van een sigarendoos is voorbij. Computervaardigheden levert zoveel tijdswinst op dat je die tijd in je ambachtelijk vakmanschap kunt steken.