Ik wil een vakman: inhuren worden

"Levenservaring"

Aanmelden als Vakman

Levenservaring

<<< terug

 

In de bouw is de kans op conflicten groter dan in welke branche ook. De klant heeft vaak geen enkele bouwervaring waardoor gaandeweg de werkzaamheden ruis in de communicatie ontstaat. Dat vraagt vaardigheden want hoe ga je daar als ondernemer mee om?

 

Het antwoord is vaak te vinden in levenservaring. We vragen vakmensen van 45+ en ouder heel nadrukkelijk om te overwegen hun eigen onderneming onder de vlag van De Vakman te starten. Behalve jarenlang vakmanschap hebben ze ook de levenservaring die de omgang met klanten ten goede zal komen.

 

Niet dat we beweren dat jongeren meer ‘haantjesgedrag’ in zich hebben want wie zijn wij om te generaliseren? Door hun ervaring hebben ouderen vaak meer rust in zich wat door klanten als prettig wordt ervaren. Omdat ze veel bagage hebben zullen ze minder primair reageren maar alles vanuit meerdere invalshoeken bekijken voordat er conclusies getrokken worden. Ze zijn ook geneigd meer tijd uit te trekken om vragen van de klant goed te beantwoorden.

 

Toegegeven, er zijn ook Vakmensen van nog geen 30 jaar die zo gedreven zijn en veel levenservaring hebben dat ze een ambassadeur zijn voor onze formule.

 

Kom eens informeren wat wij voor jou kunnen doen. Ongeacht je leeftijd!