Ik wil een vakman: inhuren worden

Samenwerken

Aanmelden als Vakman

Samenwerken

<<< terug

 

Alleen is maar alleen. Vooral als je je draai binnen een franchiseorganisatie wilt vinden, zul je je als een teamspeler moeten opstellen.

 

Wij kunnen jou alleen maar optimaal ondersteunen wanneer je je daarvoor openstelt en ons informeert wat er binnen jouw nieuwe onderneming speelt. Na je start hebben we in het eerste jaar diverse coachingmomenten. Dat is een ideaal moment om te kijken waar je staat en of we binnen de begroting blijven.


Samenwerkende Vakmannen, zelfstandig maar niet alleenSchakel ons in wanneer je ergens mee zit. Laat dat niet doorsudderen maar pak de telefoon en informeer ons. We staan elk moment voor je klaar maar dan moeten we wel weten wat er aan de hand is,. Met onze kennis zullen we er alles aan doen om je op pad te helpen.

 

Denk daarbij niet alleen aan problemen. Daarvoor moet je ons sowieso bellen. Denk ook eens in kansen. Wanneer er in een bepaalde woonwijk met koopwoningen bijvoorbeeld door de gemeente een vergunning voor de plaatsing van een dakkapel is afgegeven, dan zien we graag dat je ons vraagt een speciale actie te bedenken. Die actie is er dan op gericht dat je de buren laat weten dat ook zij een dakkapel mogen plaatsen en dat jij het vakmanschap in huis hebt dat professioneel te doen.

 

Dit soort zaken pak je samen aan want daarom sluit jij je aan bij De Vakman. Gebruik ons dan ook zoveel mogelijk zodat wij je die rompslomp uit handen nemen en jij uren kunt maken.

 

Daarom verwachten we dat je je als een teamplayer opstelt.