Ik wil een vakman: inhuren worden

Betrouwbaar

Aanmelden als Vakman

Betrouwbaar

<<< terug


Wat je als De Vakman wilt bereiken is dat de klant je na de eerste dag de sleutels geeft met de opmerking dat hij gaat werken en het huis onder jouw hoede achterlaat. Dan heb je zijn volledige vertrouwen dat je geen moment mag beschamen.

 

Het is een cruciaal moment. Wanneer je een offerte komt opnemen, zal de potentiële klant zich niet alleen afvragen of jij die veelzijdige vakman bent die zijn opdracht gaat uitvoeren. Hij schat ook in of je betrouwbaar bent. Hij laat je namelijk in zijn huis toe waar zijn computer staat, waar zijn bankafschriften liggen en andere privézaken. Behalve dat je je afspraken nakomt, wordt verwacht dat je ook netjes en behoedzaam met zijn spullen omgaat.

 

Waarom De Vakman zo hamert op deze eigenschap? De klant kiest bewust voor een kwaliteitsorganisatie en vertrouwt erop dat wij onze mensen hebben geselecteerd op dit soort eigenschappen. Ze willen voorkomen dat ze te maken krijgen met ‘boeven uit de bouw’.

 

Wij zullen de naam De Vakman nooit te grabbel gooien. Het zou niet alleen de doodsteek voor de formule zijn maar ook een onterechte claim leggen bij alle goedwillende collega-Vakmannen die dan over één kam geschoren worden.

 

Kijk eens bij onze selectieprocedure en zie dat dit we hieraan heel veel aandacht schenken. Het is namelijk onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klant, van jouw collega’s, van jou en van ons.