Ik wil een vakman: inhuren worden

Ik ben werkloos

Aanmelden als Vakman
Ik ben werkloos

Ik ben werkloos

Kom los van het UWV en wordt De Vakman

De arbeidsmarkt is enorm veranderd de laatste jaren en veel werknemers zijn bij het UWV beland.

Een alternatief om uit dat bestand te komen is écht voor jezelf beginnen. Het UWV moedigt dit aan door je een onderzoeksperiode te gunnen waarin je de haalbaarheid van je eigen bedrijf onderzoekt. En vervolgens door je uitkering nog een half jaar gedeeltelijk uit te keren. Als je maar uit hun bestand bent.

 

Wanneer je voor jezelf wilt starten, moet dat een weloverwogen keuze zijn.

Zo zul je je moeten afvragen waar je je klanten vandaan gaat halen. Stel jezelf de vraag wat je moet ondernemen om ná die 6 maanden meer te gaan verdienen dan minimaal je uitkering.

Ga je als pure zzp'er jezelf laten inhuren (door bijvoorbeeld aannemers) of werk je liever geheel zelfstandig voor particulieren waar je zélf alle afspraken maakt met jouw klant? Als je je laat inhuren, of via een uitzendbureau werkt, word je weggestuurd als de klus klaar is of als er op dat moment even geen werk te doen is. Je kunt dan niet je eigen planning opstellen waardoor je soms zomaar onverwacht thuis kan komen te zitten.

Werk je echt voor jezelf, dan bepaal je je eigen agenda. Wil je deze mogelijkheid, kies dán voor De Vakman!

 

Werkloos maar eigen klusbedrijf beginnen? | De Vakman

Waarom zou je het wiel zelf uitvinden?

De Vakman heeft een kant en klaar concept liggen om je van een succesvolle start te verzekeren. Zoals gezegd is succesvol ondernemen de combinatie van vakmanschap en ondernemerschap. Wanneer je het eerste in huis hebt, kun je op onze ondersteuning rekenen voor alle ondernemersvaardigheden die nodig zijn om je bedrijf tot een succes te maken. Ook kan De Vakman een gunstige financiering voor je te regelen.

 

Voordat je besluit om vanuit werkeloosheid je eigen bedrijf te beginnen, is het aan te bevelen om eens vrijblijvend met De Vakman het gesprek aan te gaan wat ondernemen in deze branche betekent.

 

Kijk wat we voor jou kunnen betekenen. Dat kost je nu wat vrije tijd wat een hele goede investering kan zijn voor jouw toekomst!

 

Heb jij voldoende Vakmanschap? ►