Ik wil een vakman: inhuren worden

Ik ben ZZP'er

Aanmelden als Vakman
Ik ben zzp'er

Ik ben zzp'er

Als (net) gestarte ondernemer weet je inmiddels dat succesvol een eigen bedrijf runnen meer is dan alleen je vakmanschap inzetten. Ook jij wordt misschien wel eens gek van alle papieren rompslomp die erbij komt kijken en hoeveel vrije tijd dat opslokt. Je wilt lekker werken en een mooi product opleveren.

 

In de filosofie van De Vakman heeft het geen zin je als ZZP’er te verhuren aan aannemers. De enige sector die momenteel het beste floreert, is die van particuliere opdrachtgevers. Zij willen hun wooncomfort verbeteren. Je zult je opdrachten dus op de particuliere markt moeten binnenhalen. Op die manier kun je een goede boterham verdienen,


De Vakman worden en nu ZZPerDat we dit met zoveel stelligheid beweren is omdat het concept De Vakman inmiddels ruim 10 jaar zijn waarde bewezen heeft en de recessie het hoofd biedt. Wanneer jij ondersteuning nodig hebt, is De Vakman een goede optie voor je. Wanneer jij een ‘gemiddelde vakman’ bent kunnen we je precies voorrekenen wat er financieel mogelijk en haalbaar is.

Je blijft zelfstandig

Bij De Vakman blijf je zelfstandig en neem je je eigen beslissingen. Je bent en blijft 'eigen baas'. Als De Vakman combineer je alle voordelen van zelfstandig ondernemerschap met de kracht van een professionele organisatie, die je zoveel mogelijk zorgen en rompslomp uit handen neemt. Natuurlijk zijn er spelregels waar je je aan moet houden maar daarvoor krijg je heel wat terug. Het Merk zorgt tenslotte voor werk, collega’s en ...meer vrije tijd.

 

Heb jij voldoende Vakmanschap? ►