Ik wil een vakman: inhuren worden

Werk in de bouw

Aanmelden als Vakman

Werk in de bouw

Wil je werken in de bouw? Ben je een allround klusprofessional en wil je wel wat meer dan werken in de bouw? Je wilt je eigen verantwoordelijkheid nemen en vrijheid hebben om zelf te bepalen wat je verdient. Niet meer werken voor een baas. Een eigen klusbedrijf heeft je interesse, maar je weet niet hoe? Kies dan voor De Vakman; een kwalitatief A-merk dat consumenten meer zekerheid biedt. Je wordt ondersteund door een professionele organisatie. Die stelt alles in het werk om van jouw eigen klusbedrijf een succes te maken. Je slagingskans bij De Vakman is meer dan 90% ! Klik hier en meld je aan voor meer informatie

Werken in de bouw | De VakmanWerken in de bouw of eigen klusbedrijf

Veel mensen die willen werken in de bouw denken vroeg of laat na over het starten van een eigen klusbedrijf. Veel zzp'ers werken in de bouw. Maar als zzp-er sta je zwak; is er geen werk bij bouwbedrijven dan moeten klanten worden gezocht. Goed ondernemerschap is een belangrijke succesfactor. Profiteer als klusprofessional van onze gezamenlijke kennis en ervaring. Als Vakman kun je rekenen op persoonlijke ondersteuning vanuit de landelijke serviceorganisatie bij het opbouwen van je eigen klusbedrijf. Niet alleen op het gebied van technische zaken, bedrijfsadvies, inkoop en marketing maar ook bij de ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, offertes en calculeren word je geholpen. Zo sta je stevig in je schoenen als klusbedrijf en hoef je niet meer op zoek te werken in de bouw.

 

Hoe start ik mijn eigen klusbedrijf bij De Vakman?

Simpel; door het oriëntatieformulier in te vullen of contact met ons op te nemen. We nodigen je uit voor een oriënterend gesprek en wie weet heb jij als De Vakman binnenkort je eigen klusbedrijf in plaats van te werken in de bouw. Verzeker je daarom van een vliegende start als De Vakman.

Wacht niet langer, informeer vandaag nog naar de voordelen van samenwerken. Samen sterk met één merk.


Eigen klusbedrijf informatie aanvraag | De Vakman