Ik wil een vakman: inhuren worden

Eigen klussenbedrijf ?

Aanmelden als Vakman

Eigen klussenbedrijf starten?

Je bent allround klusprofessional en je wilt een eigen klussenbedrijf starten. Je wilt je eigen verantwoordelijkheid nemen en vrijheid hebben om zelf te bepalen wat je wilt verdienen. Niet meer werken voor een baas. Je hebt echter geen zin in al die administratieve rompslomp bij het starten van je eigen klussenbedrijf. Je bent een echte Vakman en je wilt voornamelijk met je klussen en je klanten bezig zijn. Kies dan voor De Vakman een kwalitatief A-merk die consumenten meer zekerheid bieden. Je wordt ondersteund door een professionele organisatie. Zij stellen alles in het werk om van jouw eigen klussenbedrijf een succes te maken. Je slagingskans bij De Vakman is meer dan 90% !

 

Start je eigen klussenbedrijf bij De Vakman

Van klusser naar professioneel eigen klussenbedrijf

Een eigen klussenbedrijf is meer dan alleen klussen. Goed ondernemerschap is ook een belangrijke succesfactor. Profiteer als klusprofessional van onze gezamenlijke kennis en ervaring. Als Vakman kan je rekenen op persoonlijke ondersteuning vanuit de landelijke serviceorganisatie bij het opbouwen van je eigen klussenbedrijf. Niet alleen op het gebied van technische zaken, bedrijfsadvies, inkoop en marketing maar ook bij de ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, offertes en calculeren word je geholpen. Dat bespaart je vele uren en levert een gezond en efficiënt eigen klussenbedrijf op. Jouw naam wordt vermeld op onder andere je bus, in advertenties, op jouw eigen drukwerk en je krijgt eigen webpagina’s op de site van De Vakman en Internet. Jouw eigen professionele klussenbedrijf is 24 uur per dag vindbaar!

Er is dus een zeer compleet pakket aan faciliteiten voor jou persoonlijk beschikbaar.

 

Hoe start ik mijn eigen klussenbedrijf bij De Vakman?

Simpel; door het oriëntatieformulier in te vullen of contact met ons op te nemen. We nodigen je uit voor een oriënterend gesprek en wie weet heb jij als De Vakman binnenkort je eigen klussenbedrijf. Verzeker je daarom van een vliegende start als De Vakman. Wacht niet langer, informeer vandaag nog naar de voordelen van samenwerken. Samen sterk met één merk.Eigen klussenbedrijf informatie aanvraag | De Vakman