Professionele klusser worden

Aanmelden als Vakman

Een professionele klusser worden

Je hebt aantoonbare ervaring als professioneel klusser. Je hebt plezier in je werk en vindt vakmanschap en een goed inkomen vanzelfsprekend. Je wilt niet de beslommeringen van een eigen bedrijf, wel het voordeel en gemak van een landelijke organisatie. Zo ben je er verzekerd van dat je inzet als professioneel klusser volledig wordt beloond.

 

Een professionele klusser worden | De Vakman

 

Wij helpen je als professionele klusser op weg

Als startende professionele klusser sta je voor veel keuzes en vraagstukken. Wij helpen je graag antwoord te geven. Je profiteert als professionele klusser van een landelijk netwerk, inkoopvoordeel en jaren ervaring.  Jij hoeft eigenlijk alleen maar te doen waar je goed in bent: je vak. Als professioneel klusser mag je je bij ons met recht 'Vakman' noemen.

Wat doet de Vakman? | De Vakman

 

Van professionele klusser naar Vakman?

Het is nog maar een kleine stap van professionele klusser naar vakman. De Vakman. Om je eigen klusbedrijf te starten, neem je contact met ons op. Samen bekijken we je mogelijkheden. Zaken die je al geregeld hebt, een bus, verzekeringen, leverancier of boekhouder, kun je gewoon behouden. Samen zullen we alles inventariseren en een plan uitstippelen om als professionele klusser een topbedrijf neer te zetten. Start vandaag nog!

Hoe word ik Vakman? | De Vakman

 

Professionele klusser worden informatie aanvraag | De Vakman

 

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als Vakman

Algemeenvoorwaarden kwaliteitsvakman
Professionele begeleiding
Landelijke reclame en promotie
Gezamenlijke inkoop
Opleidingen en trainingen
Klusaanvragen via de website
Sterk netwerk van Vakmannen
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau