Ik wil een vakman: inhuren worden

Professionele klusser worden

Aanmelden als Vakman

Een professionele klusser worden

Je hebt aantoonbare ervaring als professioneel klusser. Je hebt plezier in je werk en vindt vakmanschap en een goed inkomen vanzelfsprekend. Je wilt niet de beslommeringen van een eigen bedrijf, wel het voordeel en gemak van een landelijke organisatie. Zo ben je er verzekerd van dat je inzet als professioneel klusser volledig wordt beloond.

 

Een professionele klusser worden | De Vakman

Wij helpen je als professionele klusser op weg

Als startende professionele klusser sta je voor veel keuzes en vraagstukken. Wij helpen je graag antwoord te geven. Je profiteert als professionele klusser van een landelijk netwerk, inkoopvoordeel en jaren ervaring. Jij hoeft eigenlijk alleen maar te doen waar je goed in bent: je vak. Als professioneel klusser mag je je bij ons met recht 'Vakman' noemen.

 

Van professionele klusser naar Vakman?

Het is nog maar een kleine stap van professionele klusser naar vakman. De Vakman. Om je eigen klusbedrijf te starten, neem je contact met ons op. Samen bekijken we je mogelijkheden. Zaken die je al geregeld hebt, een bus, verzekeringen, leverancier of boekhouder, kun je gewoon behouden. Samen zullen we alles inventariseren en een plan uitstippelen om als professionele klusser een topbedrijf neer te zetten. Start vandaag nog!

 

Professionele klusser worden informatie aanvraag | De Vakman