Ik wil een vakman: inhuren worden

Al ZZP-er? Sluit je aan bij De Vakman

Aanmelden als Vakman

Al ZZP-er en all-round klusprofessional?

Je bent al ZZP-er en all-round klusprofessional. Je wilt je eigen verantwoordelijkheid houden en zelf bepalen welke klussen je uitvoert en wat je verdient. Je wilt particuliere klanten en een professioneel en onderscheidend klusbedrijf. Je hebt echter geen zin in extra administratieve rompslomp. Als ervaren ZZP-er wil je voornamelijk met je klussen en je klanten bezig zijn. Je staat net als De Vakman voor kwaliteit en klantgerichtheid? Kies dan voor De Vakman een kwalitatief A-merk die consumenten meer zekerheid biedt. Je wordt ondersteund door een professionele serviceorganisatie. Zij stellen alles in het werk om van jouw eigen klusbedrijf een succes te maken. Je slagingskans bij De Vakman is meer dan 90% !

 

Al ZZP-er? Sluit je aan bij De Vakman

Van ZZP-er naar eigen klusbedrijf

Een eigen klusbedrijf is meer dan alleen klussen. Goed ondernemerschap is een belangrijke succesfactor voor een ZZP-er. Profiteer als ZZP-er van onze gezamenlijke kennis en ervaring. Als ZZP-er kun je rekenen op ondersteuning vanuit de landelijke serviceorganisatie bij het opbouwen van je eigen klusbedrijf. Niet alleen op het gebied van technische zaken, bedrijfsadvies, inkoop en marketing maar ook bij de ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, offertes en calculeren word je als ZZP-er geholpen. Dat bespaart je vele uren en levert een gezond en efficiënt eigen klusbedrijf op. Jouw naam wordt vermeld op onder andere je bus, in advertenties, op jouw eigen drukwerk en je krijgt eigen webpagina’s op de site van De Vakman en Internet. Jouw eigen professionele klusbedrijf is 24 uur per dag vindbaar!

Er is dus een zeer compleet en persoonlijk pakket aan faciliteiten en gunstige voorwaarden voor ZZP-ers beschikbaar.

 

Hoe word ik als ZZP-er een Vakman?

Simpel; om je als ZZP-er bij De Vakman aan te sluiten, neem je contact met ons op of vul je het oriëntatieformulier in. We nodigen je uit voor een oriënterend gesprek en wellicht kan je je binnenkort 'De Vakman' noemen, eigenaar van je eigen klusbedrijf. Wacht daarom niet langer, informeer vandaag nog naar de voordelen van samenwerken. Samen sterk met één merk !

 

Van ZZP-er naar Vakman informatie aanvraag