Ik wil een vakman: inhuren worden

Ben jij een echte klusser

Aanmelden als Vakman

Ben jij een echte klusser?

Je bent al een echte all-round klusser en wil je een zelfstandig klusbedrijf starten. Je wilt je eigen verantwoordelijkheid houden en zelf bepalen welke klussen je uitvoert en wat je verdient. Je wilt particuliere klanten en een professioneel en onderscheidend klusbedrijf. Je hebt echter geen zin in extra administratieve rompslomp. Als ervaren klusser wil je voornamelijk met je klussen en je klanten bezig zijn. Je staat voor kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid? Begin dan snel en meld je aan bij De Vakman. Succes is bijna verzekerd; ervaring leert dat van de bedrijven die beginnen zonder ondersteuning 40% slaagt en met 90%.

Ben jij een echte klusser | De Vakman

Van klusser naar eigen klusbedrijf

Een eigen klusbedrijf is meer dan alleen klussen. Goed ondernemerschap is een belangrijke succesfactor voor een klusser. Profiteer als Klusser van onze gezamenlijke kennis en ervaring. Samen met de andere Vakmannen kun je als klusser rekenen op ondersteuning vanuit de landelijke serviceorganisatie bij het opbouwen van je eigen klusbedrijf. Niet alleen op het gebied van technische zaken, advies, inkoop en marketing maar ook bij de ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, offertes en calculeren word je als klusser geholpen. Zo is het beginnen van een klusbedrijf wel heel snel binnen handbereik. Maar het blijft natuurlijk niet bij beginnen; samen blijven we bouwen aan je klusbedrijf.

 

Hoe start ik als Klusser een professioneel klusbedrijf?

Simpel; om als klusser je eigen professionele klusbedrijf te beginnen, neem je contact met ons op. We nodigen je uit voor een oriënterend gesprek en wellicht kan je je binnenkort 'De Vakman' noemen, eigenaar van je eigen klussenbedrijf. Wacht daarom niet langer, informeer vandaag nog naar de voordelen van samenwerken.

 

Samen sterk met één merk !

 

Ben jij een echte klusser | De Vakman