Ik wil een vakman: inhuren worden

Erkend Schadehersteller Aardbevingsschade

Direct een offerte aanvragen

Erkend Schadehersteller Aardbevingsschade

 

Groningen is regelmatig in het nieuws door de aardbevingen en de daarmee gepaard gaande schade bij woningen van veel inwoners. Via het Centrum Veilig Wonen kunnen mensen werkzaam aan het herstel en verstevigen van huizen en bedrijven erkend worden als schadehersteller voor aardbevingsschade. Deze instantie zet zich in voor het herstellen, veiliger maken, bouwkundig versterken en verduurzamen van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Hun streven is om gedupeerden te ontzorgen en in woord en daad bij te dragen aan de veiligheid van de bewoners in het gebied.

 

Erkend Schadehersteller AardbevingsschadeDeze Vakman voldoet aan de voorwaarden gesteld door het CVW en mag zich erkend schadehersteller noemen. Zo weet u als inwoner van het aardbevingsgebied in Groningen dat deze Vakman altijd voldoet aan de standaarden die CVW gesteld heeft aan veiligheid, kwaliteit en communicatie. De werkzaamheden worden daardoor niet alleen zeer vakkundig en adequaat uitgevoerd, maar u staat als bewoner ook altijd centraal. Bij keuze voor deze mogelijkheid voor schadeherstel houdt CVW toezicht op de veiligheid, kwaliteit en planning van de herstelwerkzaamheden. Wanneer de kosten uiteindelijk hoger zijn dan toegekend in het taxatierapport, worden die meerkosten (mits goed onderbouwd) door Centrum Veilig Wonen uitbetaald.

 

Bij deze erkenning hoort ook het VCA-VOL Bedrijven waardoor u als opdrachtgever weet dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. 

 

Heeft u aardbevingsschade of wilt u dit voorkomen? Neem dan contact op met deze Vakman voor vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.