Ik wil een vakman: inhuren worden

ISOVER

Direct een offerte aanvragen

ISOVER

 

De Vakman Isolatiepartner van Isover

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

 

Sinds de oprichting in 1937 levert Isover innovatieve en duurzame isolatie-oplossingen die zowel in de woningbouw als de utiliteitsbouw worden toegepast.


Isolatieproducten van Isover brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

 

Saint-Gobain Isover leidt gespecialiseerde bouwprofessionals op tot Isover Isolatiepartners. Deze Isolatiepartners krijgen tijdens deze trainingen veel kennis over isolatie, isolatieproducten en –toepassingen, zowel vanuit de theorie als in de praktijk. Zij kunnen consumenten adviseren over de beste oplossing voor hun situatie en zijn ook getraind in de correcte verwerking van de materialen. Isover Isolatiepartners staan vermeld op de website www.eigenhuisisoleren.nl , Geïnteresseerde woningeigenaren kunnen vanaf deze website direct offertes aanvragen bij een van de Isolatiepartners.

 

Het trainingsprogramma en de sterrenklassificatie van de Isolatiepartners is als volgt opgebouwd:

De Vakman Isolatiepartner van Isover

 

1 ster isolatiepartner van Isover | De Vakman

 

De Vakman heeft een vakavond gevolgd bij een van de Isover Renovatiekrachtpartners

 

2 sterren isolatiepartner van Isover | De Vakman

 

De Vakman heeft de uitgebreide online trainging afgerond

 

3 sterren isolatiepartner van Isover | De Vakman

De Vakman heeft de praktijkopleiding gevolgd in het Isover opleidingscentrum

 

 

* De driesterren certificering worden alleen behaald indien alle drie onderdelen succesvol zijn afgerond.