Ik wil een vakman: inhuren worden

SENIORKEUR

Direct een offerte aanvragen

SENIORKEUR

 

Seniorkeurklusser training woningaanpassing | De VakmanDe seniorkeurklusser® is een van de activiteiten van Ouder worden in eigen huis®. Ouder worden in eigen huis is een gespecialiseerd architecten- en adviesbureau en werkt waar nodig samen met een ergotherapeut en andere deskundigen. Daarnaast hebben zij een langjarige ervaring in het geven van cursussen en trainingen aan o.a. professionele klussers.

 

Seniorkeurklusser training woningaanpassing | De VakmanVeel ouder wordende mensen willen of moeten in een ”gewoon” huis blijven wonen. Die huizen zijn voor het overgrote deel nooit ontworpen en gebouwd voor oudere bewoners. Langzaam maar zeker krijgen veel van hen behoefte aan verbetering van veiligheid en comfort, of hulp bij klussen die te zwaar dreigen te worden, of waar ze het gereedschap niet (meer) voor kunnen bedienen.

De Seniorkeurklusser kan een oplossing bieden middels kennis, geschikte materialen en hoe deze moeten worden aangebracht. Hij weet van alle mogelijkheden die ”domotica” (huisautomatisering) te bieden heeft.