Ik wil een vakman: inhuren worden

Over De Vakman

Direct een offerte aanvragen

De Vakman inhuren

 

De Vakman met klantEen deur schilderen, een dak isoleren, sloten vervangen of het

verleggen van een stop­contact. Wie in z'n huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen. En dan hebben we het nog niet eens over het grotere werk. Zoals het plaatsen van een dakraam, het schilderen van het huis, een nieuwe aanbouw, een keuken, of een complete badkamer.

 

Vaak ontbreekt het aan tijd en zin om al die klussen zélf aan te pakken. Maar het kan ook zijn dat u gewoon niet handig bent aangelegd. Hoeft ook niet, want nu is er De Vakman. De allround klus-professional die u graag al die klussen uit handen neemt waar u niet aan toekomt.

 

De Vakman neemt een offerte op

De Vakman werkt volledig zelfstandig en beschikt over ruime praktijkervaring.

Hij beseft dat zijn succes staat of valt met de kwaliteit van zijn werk. Hij vindt het dus belangrijk om zijn klanten tevreden te stellen. Hij komt graag persoonlijk bij u langs om de klus(sen) te inventarise­ren, waarna u een heldere en scherpe prijsopgave krijgt. Op al zijn werkzaamheden is bovendien een unieke kwaliteitsgarantie van toepassing.

 

Achter De Vakman staat een grote organisatie die er streng op toeziet dat iedereen die zich als De Vakman presenteert, zijn afspraken nakomt en geen half werk levert. U kunt er dan ook altijd van op aan dat u vriendelijk, vlot en vakkundig wordt geholpen zodra u De Vakman in huis haalt.